Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accidente cu același tipar: un autoturism lovește un altul, care ricoșează într-un al treilea vehicul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Accidente aproape la indigo sâmbătă și duminică pe șoselele din județ: un autoturism lovește un altul, iar mașina lovită ricoșează  într-o a treia.

Doi tineri din Braniștea au ajuns duminică la Spitalul de Urgență după ce mașina în care călătoreau a fost lovită de mașina condusă de un șofer de 28 de ani din Vișeul de Sus (Maramureș) pe Drumul Județean 172F, între localitățile Măluț și Beclean.  Din impact, autoturismul condus de tânărul de 20 de ani din Braniștea a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat din Bistrița. Răniți au fost șoferul din cea de-a doua mașină și un pasager al acestuia

”Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul” a precizat poliția.

Sambătă accident tot cu ricoșeu într-o a treia mașină la o cale ferată din apropierea Bistriței

Sambătă 6 iulie, un accident cu o dinamică asemănătoare a trimis tot doi oameni în Spital . În acest caz un șofer de 80 de ani a intrat pur și simplu cu autoturismul într-o mașină oprită la trecerea de nivel cu calea ferată între  între localitățile Sărățel și Bistrița, pe Drumul Național 17. Din impact, autoturismul lovit, condus de un bistrițean  de 39 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani din Năsăud.

În urma accidentului a fost rănit șoferul octogenar și o paageră din mașina lovită de acesta. Ambii au ajuns la UPU . Nici în acest caz șoferii celor trei mașini implicate nu consumasera alcool

 

Share.

Lasă un comentariu