Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha propune parteneriate pe proiecte de turism cu Suceava, județul care excelează la acest capitol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul prefect Stelian Dolha crede că modelul de turism dezvoltat de suceveni este un exemplu pe care județul Bistrița-Năsăud se poate plia foarte bine, în condițiile în care ambele județe au în comun câteva elemente-cheie.

Dolha care candidează pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud  spune că acest model al sucevenilor de a face turism, cu pachete care împletesc tradițiile, învățarea unor meștesuguri  cu punerea în valoare inteligenta a potentialului peisagistic si de traditii este o reteta care poate fi de succes și în BN. Dolha care s-a întâlnit  recent cu  președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur în județul vecin a scris pe facebook: 
Concursurile folclorice, promovarea tradițiilor și a gastronomiei, construirea de pensiuni în puncte strategice sunt doar câteva obiective care trebuie dezvoltate într-un mod inteligent și durabil, pentru ca județul nostru să atragă din ce în ce mai mulți turiști. Un alt aspect care nu a fost deloc neglijat în județul Suceava este combinația educativă și turistică promovată de taberele pentru copii. Am avut și noi câteva tabere, din care, din păcate, a mai rămas deschisă doar una, la Sângeorz-Băi.
Pentru astfel de proiecte, Gheorghe Flutur este deschis să stabilim un parteneriat care ne poate ghida și prin care ne putem oferi reciproc sprijin în dezvoltarea turistică și culturală a județelor noastre!”

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea- VERZII de Bistrita-Nasaud în

    Dupa ce maharul de la CJ SV isi muta gunoaiul de proiect din pasul Mestecanis si readuce terenul la strea intiala de unul viu, atunci putem vorbi de model turistic. Pana atunci reamintesc d-lui Prefect Stelian Dolha pe care eu il stimez foarte mult sa stea la o cafeluta cu mine sa-l lamuresc cu modelele in turism.

Lasă un comentariu