Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bistrițean de 28 de ani, școlit la universități europene candidează independent pentru Camera Deputaților

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ovidiu Ioan Rațiu, un tânăr de 28 de ani din Bistrița, cu studii universitate și masterale făcute la Universități europene a anunțat în acestă seară că a reușit să-și înscrie candidatura sa independentă pentru Camera Deputaților la Biroul Electoral Judetean Bistrița-Năsăud.
Rațiu care a sperat într-o candidatură între locurile pentru Diaspora ale USR-PLUS s-a apucat de strâns semnături încă de la începutul lunii octombrie pentru o candidatură independentă în Bistrița.  .
Vă mulțumesc enorm! În această seară am reușit să depun dosarul pentru candidatura mea independentă la Camera Deputaților. Acest fapt nu era posibil fără ajutorul vostru, al comunității din Bistrița-Năsăud! Mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au fost alături în acest parcurs….A fost o aventură pe cinste dar fiecare minut a meritat! Am avut ocazia să cunosc oamenii județului, să le ascult nemulțumirile și să-i asigur că în eventualitatea unui mandat de deputat voi fi vocea lor în Parlamentul României” a scris Rațiu pe  pagina sa de facebook .
În prezentarea pe care și-o face tot pe facebook Ovidiu Rațiu spune că a făcut un master în diplomație la Colegiul Europei din Bruges dar și că Înainte de aceasta specializare, a trait si lucrat in diferite colturi ale Europei si Americii de Nord, ”unde am acumulat numeroase cunostiinte si experiente pe care doresc acum sa le pun in practica acasa, in Romania.”
Spune despre el ca a fost unul dintre liderii protestelor de stradă din Bistrița de după tragedia Colectiv dar și că  a fost unul dintre cei mai tineri candidati pe lista Plus la alegerile Europarlamentare, ocupand locul 27 (pozitie ocupata prin vot universal + evaluare a candidaturii din 153 de candidati).

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu