Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

În Spitalele din BN nu se mai poartă medicii în postura de manageri.La Năsăud ca și la Beclean e director tot un tânăr jurist angajat al Primăriei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pe modelul Spitalul Orășenesc de la Beclean unde în urmă cu o lună a câștigat concursul de manager, după pensionarea doctoriței Timar  un tânăr jurist Bogdan Tușa, angajat al Direcției de Servicii Publice a Primăriei, unitatea spitalicească din Năsăud și-a desemnat manager tot un tânăr jurist angajat al Consiliului Local.

De astăzi managerul Spitalului din Năsăud este Daniel Marcu , un jurist de 30 de ani, angajat până acum al Consiliului Local  din localitate. Marcu a câștigat examenul de manager pe care a concurat de unul singur, cu o medie de 8,81 obținută pentru proiectul de management și pentru  susținerea publică a acestuia.  În competiția pentru funcția de manager a intrat și un medic stomatolog, Anca Livia Salvan. Aceasta a fost eliminată însă la proba de evaluare a dosarelor, așa că proiectul de management l-a susținut Daniel Marcu de unu singur, așa cum arată rezultatele concursului de manager publicate pe site-ul Spitalului Orășenesc, aflat în subordinea directă a Consiliului Local Năsăud. De altfel președintele comisiei de examinare a concursului este șeful Biroului de taxe și Impozite a Primăriei Năsăud, Cornel Magdea, iar din comisie a mai făcut parte consilierul local PSD Tomi Iacov, vicepreședinte la pSD Năsăud și juristul Direcției de Sănătate Publică, Liliana Ștefănuț.

Funcția de manager a Spitalului Năsăud a devenit vacantă după pensionarea titularului acestei funcții, medicul radiolog Adrian George.

Share.

About Author

Lasă un comentariu