Bistrita
18 iulie 2019
Parţial noros
18°C
 
Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sediu nou pentru Protecția Copilului cu 60 de locuri de parcare. Vezi cum va arăta și în cât timp e gata (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce a fost obligată să se împartă încă de la înființare între mai multe locații, una mai improprie decât alta, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud (DGASPC) va avea în sfârșit un sediu al ei, cu 60 de locuri de parcare și spații suficiente pentru angajați și cei care beneficiază de servicii. Noua clădire, un corp al Grupului Școlar Forestier (foto1)cu parter și două nivele din strada Horea 20 (foto 2)va fi suficient de încăpătoare pentru cei peste o mie de angajați, a explicat arhitectul lucrării, astăzi la semnarea contractului pentru lucrare între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Plan Contur Srl, firma de proiectare și Record Sa, compania condusă de omul de afaceri Cristian Șirlincan.

14 luni este termenul asumat de constructor pentru proiectare și amenajare, iar undeva în noiembrie 2019 DGAPC-ul s-ar putea muta în noua clădire, a estimat președintele CJ, Radu Moldovan. Noua clădire va avea un spațiu generos de parcare, de 60 de locuri, amenajate în curtea interioară, iar intrările dar și clădirea vor avea amenajări și facilități speciale inclusiv pentru cele 14000 mii de persoane cu dizabilități sau însoțitorii lor, care au nevoie de serviciile Direcției. Va dispune de cabinete medicale, săli de ședință, 58 de birouri, depozite, magazii, 5 arhive, lifturi.

Reabilitarea costă în jur de 1 milion de euro și este plătită de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

DGASPC

Astăzi am semnat contractul de lucrări pentru construcția unui nou sediu pentru Direcțiia Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Bistrița-Năsăud!Este o investiție în valoare de 4,5 milioane de lei asigurați din bugetul Consiliului Județean, menită să deservească peste 16.000 de oameni din județul nostru, aflați în situații delicate. Clădirea va fi amenajată pe Strada Horea Nr. 20 din Municipiul Bistrița (clădirea fostului internat al Grupului Școlar Forestier Bistrița). La finalul contractului va rezulta un corp de clădire P+2 etaje și va conține:- 58 birouri;- 5 arhive;- Două săli de ședințe;- Două cabinete medicale;- 3 oficii;- 6 depozite/magazii;- Lift, central termică proprie, grupuri sanitare, etc. #FapteNuVorbe#DezvoltămBistrițaNăsăud

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Joi, 6 Septembrie 2018

Foto: 1 Clădirea Grupului Școlar Forestier (acum)

2. Schița proiectului

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu