Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Consiliul Local i-a refuzat primarului din Sângeorz Bai bugetarea zilelor orașului cu câteva zile înainte de eveniment

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un nou scandal a izbucnit la Sângeorz Băi între  consilierii locali și primarul Traian Ogâgău, după ce aceștia au refuzat alocarea a 50 000 de lei pentru zilele orașului, programate să se desfășoare chiar în weekendul următor.

Ogâgău s-a plâns pe facebook că e sabotat de consilieri, unii chiar din rândurile partidului său, PNL dar și de viceprimarul cu care are un conflict public mai vechi: ” ”Șocant! Inadmisibil” și-a început postarea Traian Ogâgău, care a continuat. ”Astăzi (ieri, nota red) în ședință, din nou, fără nici o logică, o parte dintre Consilierii Locali împreună cu viceprimarul NU AU APROBAT suma necesară organizării zilelor orașului Singeorz-Bai chiar dacă inițial am discutat acest lucru” . Ogâgău a mai spus și că în fața unei asemenea situații a reușit să găsească o soluție, fără s precizeze însă care este aceasta și că zilele orașului vor începe în totuși în 23 august. Printre invitații de la zilele orașului Sângeorz Băi se află controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci, care va evolua în 24 august dar și trupa Hara, programată în seara aceleași zile. Manifestarea pentru care primarul Ogâgău a trebuit sa găsească pe ultima sută de metri soluții  financiare este programată să dureze 3 zile, de vineri până duminică, 25 august, inclusiv.

Scandal vechi cu viceprimarul

Între primarul și vicele din Sângeorz Băi, Dumitru Virgil, un independent susținut de PSD ales după ce 6 luni orașul a funcționat fără viceprimar,  scandalul public a izbucnit în iulie când acesta din urmă a postat o filmare în care Ogâgău  îl gratulează cu apelativul ” șobolan„ și cu alte epitete. Ulterior primarul a trasmis un comunicat de presă în care a scris că vicele îl provoacă tot timpul, după care stă cu telefonul deschis pentru a-l înregistra, dar și că acesta nu și-ar justifica munca pentru care primește 7000 de lei din banul public.

Share.

About Author

Lasă un comentariu