Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cumpărătorul unui bilet la Loto de la o agenție din Năsăud a câștigat marele premiu cu un bilet de 8,5 lei. Norocosul devine milionar în euro

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un năsăudean este marele câștigător la tragerea Joker a Loteriei Române de duminică, 27 octombrie. Posesor a unui bilet Joker cu doar două variante, care au costat doar  8,5 lei, anonimul a câștigat 17,76  milioane de lei, adică 3,73 milioane de euro.

Interesant este că nu s-a mai câștigat deloc la Joker de exact un an de zile, din octombrie 2018 când premiul a fost de 3,8 milioane lei. Loteria Română a anunțat că premiul câștigat de jucătorul care a cumpărat biletul loto din Năsăud este al doilea cel mai mare câștig ca valoare din istoria Loteriei Române. Cel mai mare premiu la Joker s-a câștigat în  2 august .2018 și a fost în valoare de 20.57 milioane de lei.

Biletul super-norocos  a fost jucat la agenția  06-009 din Năsăud, județul Bistrița-Năsăud si a fost completat cu două variante simple la Joker, prețul acestuia fiind de numai 8,5 lei.”, a informat Loteria Română.

Conform regulamentului câștigătorul are la dispoziție 90 de zile începând cu data extragerii pentru a-și revendica premiul câștigat.

Cum se joacă Joker-ul

Premiul Joker e în portofoliul Loteriei Române din anul 2000 și presupune alegerea a 2 seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse între 1 și 45 și unul sau mai multe cuprinse între 1 și 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleași doua domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai împreună formează varianta câștigătoare: unul de 5 numere și unul de un singur număr.

Share.

About Author

Lasă un comentariu