Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrița are în sfârșit un festival de Film: NOFF, sub bagheta actorului Adrian Titieni debutează joi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița are în sfârșit propriul festival de film: se numește NOFF, prescurtarea de la Nosa Film Festival, iar prima ediție debutează joi, 20 noiembrie  la Cinematograful Dacia.

Directorul Festivalului care se va întinde pe 4 zile, timp în care pe ecranele Cinema Dacia vor rula numeroase producții, de film artistic dar și documentare, este celebrul actor bistrițean, Adrian Titieni. Protagonist al coproducției româno-engleze   Maria, Regina României, în rolul lui IC Brătianu, Titieni a fost prezent la Bistrița și luna trecută odată cu avanpremiera națională a filmului, care a rulat la Cinema Dacia. Atunci principalul organizator al Nosa Film Festival , realizator TV  Ciprian Moldovan a anunțat public că finalul lunii noiembrie va aduce la Bistrița primul festival de film, festival condus chiar de Adrian Titieni.  De altfel Fundația lui Ciprian Moldovan ” Fundația  Liviu Rebreanu Bistrița organizează NOFF-ul în parteneriat cu Centrul Cultural Județean și cu Consiliul Județean BN.

Pe perioada Festivalului de Film, 20 -24 noiembrie 2019  în cele două săli ale Cinema Dacia vor rula filme, atât producții naționale cât și internaționale, filme artistice dar și documentare.  Organizatorii promit și câteva premiere românești, la care vor participa actori și regizori ale producțiilor respective. Printre surprize se numără ” Între Chin și Amin ”, filmul-dramă despre atrocitățile Experimentului Pitești. Vezi întregul program al NOSA Festival Film:

Intrarea este gratuită, însă organizatorii recomandă celor care vor să urmărească filmele să-și facă din timp rezervări la Cinema Dacia. Detalii despre filme, program, întâlnirile cu regizori și actori găsiți pe pagina de facebook a festivalului, NOFF Bistrița. Bistrița Express este partener media al festivalului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu