Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Tragedie în strada Vișinului după căderea în gol a unui bunic și a nepoțelului de 3 ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Băiețelul de 3 ani care a căzut în gol vineri seara a murit sâmbătă dimineața  la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență decesul a fost declarat de medici în jurul orelor 7,00 dimineața: „ Copilul a fost adus în șoc traumatic. Leziunile neurologice a fost foarte grave”, a  explicat Camelia Strungari.

Tragedie greu de explicat, vineri seara târziu  într-o scară de bloc din Bistrița, pe strada Vișinului: un bunic de 62 de ani și nepoțelul său de 3 ani au căzut în gol pe casa scării de la înălțimea câtorva etaje.

Ambii, bunic și nepot au fost găsiți inconștienți și resuscitați de medicii de pe ambulanțele de intervenție. Băiețelul de 3 ani a fost scos din starea de stop cardio-respirator în jurul orelor 21,00 și transportat de urgență la UPU Bistrița unde urmează să fie supus unor intervenții chirurgicale, a informat ISU Bistrița-Năsăud. În schimb eforturile de a-l resuscita pe bunicul acestuia n-au avut efect, manevrele de resuscitare în cazul bărbatului continuând încă aproape o oră. În cele din urmă bărbatul de 62 de ani a fost declarat decedat. Potrivit paramedicilor victima  avea fracturi de baza craniană cu infundare, semn că ar fi aterizat în cap, dar și o hemoragie a organelor interne.

Spitalul Județean de Urgență a transmis vineri seara că micuțul este internat la terapie intensivă și urmează să fie supus unor intervenții chirurgicale: ”Copilul în vârstă de 3 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stare foarte gravă. Prezintă un traumatism craniocerebral și multiple leziuni, urmând să intre în sala de operație” a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Camelia Strungari.

Poliția cercetează împrejurările în care s-a produs drama.

Imagine: arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu