Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Medicul sef al Brigăzii 81 Mecanizată Bistrița, Dinu Chioralia numit în conducerea militară a Spitalului din Suceava

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Armata a preluat joi conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a gestiona situația limită de acolo, cu peste 200 de cadre medicale infectate.

În echipa de conducere de la Spitalul din Suceava se numără și medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizate Bistrița, locotenent-colonel medic Dinu Chioralia.  Medicul șef de la Brigada din Bistrița a fost numit director medical al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Numele locotenent colonelului Chioralia a fost făcut public pe pagina de de facebook a Ministerului Apărării, alături de echipa care va asigura managementul unității spitalicești din Suceava :   managerul – colonelul medic Daniel Derioiu de la Spitalul Militar din Brașov,  șeful  logisticii – maior Lupașcu Bebi alături de ofițerul de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci.

Este de așteptat ca noua comandă militară să introducă protocoale militare la Suceava  și să poată stabiliza spitalul de acolo. Colonelul Constantin Sânu, șeful direcției de Comunicare a MAPN a explicat pentru Digi 24 că  noua echipă trimisă la Suceava este formată din militari cu multă experiență: ” Misiunea lor este de a asigura managementul spitalului pentru a asigura un plan de funcționare normală a spitalului”. Și tot armata va asigura decontaminarea principalelor spații ale spitalului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu