Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prefectului Stelian Dolha i-a venit rândul la vaccinul antiCovid. Ce mesaj a transmis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Prefectul Stelian Dolha  s-a vaccinat în această dimineață cu prima doză din vaccinul împotriva  Covid 19.  Prefectul care a asteptat sa-i vină rândul la programare, a fost imunizat cu vaccinul Pfizer la Centrul de la Policlinica Bistrița.
El a transmis că vaccinarea e un prin pas pentru reintrarea în normalitate. ”Îmi doresc foarte mult să reintrăm în normalitate și știu că acest gest al vaccinării este cel mai important pas! Am așteptat cu toții să apară vaccinul anti-CoVid-19, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi.” a transmis Dolha.
Ela  transmis un mesaj și pentru personalul medical: ”Sunt foarte mulțumit de personalul din cadrul centrelor de vaccinare. După luni de muncă asiduă, în prima linie în lupta cu combaterea pandemiei, acum îi rog să mai facă încă un gest de forță și să sprijine campania de vaccinare. Le sunt, ca întotdeauna, recunoscător pentru eroismul dovedit de toți acești profesioniști alături de care vom ieși învingători din lupta cu pandemia” a mai scris prefectul pe facebook.
Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu