Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

PSD s-a decis: Sorin Grindeanu, președintele CJ Timis e noua propunere de premier

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sorin Grindeanu, președinte județean al PSD Timiș, fost viceprimar de Timișoara, fost ministru , fost deputat și președintele Consiliului Județean Timiș este cel de-al doilea ales al PSD-ul pentru portofoliul de premier

Dragnea, cel care l-a prezentat presei a susținut într-un expozeu de 15 minute înaintea anunțului nominalizării că a doua opțiune ar fi fost tot el, că l-au vrut colegii din nou însă că a refuzat din pricina acelei legi care-i interzice și care o vede neconstituționala. Dragnea a anunțat însă că nu va renunța la ideea de a fi vreodată premier.

Sorin Grindeanu, 43 de ani, absolvent de informatică a fost una dintre opțiunile inițiale ale PSD, înaintea primei nominalizări, când a fost preferată Sevil Shhaideh și a participat la scrierea programului de guvernare al PSD. Dragnea a mai spus și că, dacă președintele va accepta noua nominalizare guvernul nu poate fi constituit înaintea Anului Nou.

Dragnea pretinde și că până în această dimineață intenționa să o păstreze tot pe Sevil Shhaideh, însă că a cedat după rugămințile acesteia. Potrivit liderului PSD Sevil Shhaideh i-ar fi povestit că ar fi fost ameninșată cu moartea alături de întreaga familie în ultimele zile și că nu mai dorește să continue.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu