Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan: ”trebuie să terminăm în PNL cu președinții care promit demnități în funcție de cât de des pupăm inelul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Consilierul local Sorin Hangan, liderul grupului de consilieri municipali ai PNL crede că partidul nu mai poate funcționa cu președinți pe modelul tătucilor care aruncă cu promisiuni în dreapta și stânga în alegerile interne și apoi împart funcții după bunul plac:” cred că e vremea să terminăm cu practicile astea, avem nevoie de președinți care să știe să pună în valoare oamenii” a spus Hangan într-o emisiune TV.

Sorin Hangan, fost copreședinte al organizației municipale  este unul dintre cei doi candidați care își dispută președinția organizației muncipale Bistrița a liberalilor în alegerile interne organizate sâmbătă la concurență cu directorul de la Registrul Comerțului Ioan Turc, cel care a pierdut fotoliul de senator la ultimele alegeri parlamentare și care conduce interimar PNL Bistrița.

Sorin Hangan a vorbit într-o emisiune la ASTV despre nevoia de a face PNL-ul atractiv și credibil în condițiile în care se confruntă cu o pierdere de imagine îngrijorătoare și crede că sinceritatea față de colegi, dar și față de simpatizanții partidului rămâne singura opțiune: ”Nu sunt cel mai iubit în PNL pentru că nu ofer, nu vând iluzii nici acum nici peste trei ani sau altădată, când am putea ajunge la guvernare. Eu nu pot oferi funcții, nici nu le pot promite, că nu le am în buzunar. Și cred că ar trebui să terminăm odată în PNL cu modelul tătucilor, a acelora care  promit funcții și slujbe pentru când o să ajungă partidul la putere în funcție de cât de des li se pupă inelul. Eu nu am acum decât  un post vacant de asistent manager și  5  de tâmplari (nota red. la firma pe care o conduce). Sigur că mi-ar place să lucrez acolo cu colegi care îmi împărtășesc opiniile politice, dar altceva de dat nu am” a spus Hangan.

Sorin Hangan a mai spus și că și-ar fi dorit ca alegerile interne pentru organizația municipală să nu fi fost organizate atât de repede (practic au fost fixate la două săptămâni de la anunțul oficial) și chiar a propus asta, ținând cont că PNL Bistrița este cea mai importantă organizație după cea județeană și enevoie de un timp de pregătire, însă colegii săi au avut altă opțiune.

Share.

About Author

Lasă un comentariu