Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pragmatism la KFC: întâi deschid restaurantul și a doua zi vin și cu anunțul. Vezi cât i-a costat investiția de la Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După ce au amânat succesiv deschiderea primului restaurant KFC la Bistrița, investitorii au deschis ușile acestuia luni, 23 aprilie, însă anunțul l-au făcut abia marți. Potrivit unui comunicat de presă transmis în 24 aprilie, restaurantul de tip drive-thru, plasat în incinta complexului B1 retail  e al 72-lea din țară, iar investiția a costat 800 de mii de euro. Investiția de la Bistrița este făcută de Sphera Franchise Group S.A, un grup care operează în România sistemul de master-franciză pentru KFC , dar și Pizza Hut și Taco Bell, are 65 de locuri și 325 de metri pătrați.

Job de weekend la KFC

Angajarea personalului a fost una dintre principalele  problemele pentru care investitorul a amânat deschiderea restaurantului de la Bistrița. Grila de personal presupune 50 de angajați, iar oferta rămâne deschisă pentru lucrător la bucătărie și casier. Comunicatul de presă al investitorului precizează că doritorii, cărora nu li se cere eperiență anterioară, pot opta pentru program de 8 ore, 6 ore sau 4 ore, dar chiar și pentru job doar pe perioada weekend-ului.

Investiție mai scumpă decât la Botoșani, mai ieftină decât la București

Restaurantul drive-thru de la Bistrița a costat ceva mai mult decât cel din Botoșani deschis luna trecută, care a necesitat 600 000 de euro, dar mai puțin decât ultimul drive -thru deschis recent pe șoseaua Griviței în București, care a fost estimat la 1 milion de euro din punctul de vedere al costurilor ale investiției. Spre deosebire de ultima investiție din București care funcționează non-stop, restaurantul din Bistrița are programul până la ora 24,00, chiar dacă în zona mașinilor scrie 24/7 drive (vezi foto)

Share.

About Author

Lasă un comentariu