Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Două străzi din Bistrița blocate câteva ore după urgia de sâmbătă. Pompierii au avut de furcă și cu drumurile colmatate în Budacu de Jos

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrița s-a confruntat sâmbătă cu reprize de ploaie și averse cum n-a mai avut parte de cel puțin doi ani. Practic ore în șir a fost greu să ieși pe străzi,  iar acolo unde canalizarea defulează la fiecare ploaie mai serioasă, mașinile au înotat în apă.

Asta s-a întâmplat pe strada Mihai Viteazu, unde polițiștii au ajuns să închidă strada pentru minute bune, dar și pe Valea Budacului, sau pe Ioan Pop Reteganu. Pentru pompierii de la ISU Bistrița avertizarea de cod portocaliu a însemnat intervenții de ore în șir cu pompele de evacuare a apei în 5 curți și pe cele două străzi : Mihai Viteazu, calamitată la fiecare ploaie mai serioasă, respectiv Valea Budacului. Doi copaci prăbușiți de în Bistrița din pricina vântului puternic care a suflat cu putere a necesitat intervenția pompierilor.

La ora 23,30 intervenția pompierilor cu pompele de mare putere continua încă pe strada Mihai Viteazu și Bulevardul Independenței zona parcarii Kaufland) au informat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud

intervenții dificile au fost și la Budacu de Jos, unde o jumătate de kilometru din DJ 172 G  în zona Budacu de Jos s-a umplut de aluviuni, iar 30 de gospodării din comună au fost inundate.

sursă foto: pagina de facebook Tiberiu Chira, ISU Bistrița-Năsăud

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu