Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE:Un pieton care ar fi trecut pe roșu izbit în plin în această seară pe Bulevardul Republicii de o mașină (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mașina condusă de un puști de 19 ani a izbit în plin sâmbătă seară, pe Bulevardul Republicii  un pieton care traversa pe culoarea roșie a semaforului, potrivit relatărilor martorilor și ipotezei luate în calcul de polițiști.

Autoturismul l-a izbit în plin pe bărbatul trecut de 50 de ani și l-a proiectat câțiva metri dincolo de trecerea de pietoni, în apropierea trotuarului din colț cu strada Ursului. O ambulanță care trecea prin zonă pe cealaltă parte a Bulevardului Republicii  a oprit să-i acorde primul ajutor în mai puțin de 1 minut de la accident, însă după alte 2 minute a ajuns și echipajul SMURD arondat. Victima, inconștientă, a fost preluată în mașina SMURD, unde medicul și paramedicii și au încercat să-l stabilizeze mai bine de o jumătate de oră. În acest interval de timp poliția a blocat sensul de mers de pe Bulevardul Republicii din apropierea Colegiului Liviu Rebreanu.

Tânărul de 19 ani care a comis accidentul avea alcoolemie zero, polițiștii care l-au testat arătând martorilor rezultatul indicat de etilotest. Vizibil tulburat de accident tânărul își frângea mâinile încercând să facă ceva pentru cel lovit: ” Am găsit niște chei pe jos  cred că sunt ale domnului” explica polițiștilor tânărul, care a fost și cel care a stat lângă victimă, încercând să ajute alături de prietenii săi până la sosirea primului echipaj de ambulanta.

Deocamdată în cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, iar polițiștii fac și la  ora redactării materialului (21,14) măsurători pentru a elucida pe deplin circumstanțele gravului accident. Potrivit IPJ, victima, care a fost transportată între timp la spital, a fost stabilizată, însă se afla în continuare în stare de inconștiență.

UPDATE, 24 septembrie: Victima accidentului se afla marți la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Este sedat , însă stabil hemodinamic și respirator, potrivit purtătorului de cuvânt al SJU, Camelia Strungari. La UPU a ajuns sâmbătă seara cu traumatism cranio cerebral,  reaumatism cranio-facial,fracturi multiple, plăgi și escoriații, potrivit sursei citate.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu