Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Accident dramatic la Mănăstirea Parva: un bărbat de 33 de ani a fost transportat cu elicopterul după o prăbușire de pe schele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat de 33 de ani care lucra pe schele la Mănăstirea din Parva s-a prăbușit în gol  și este în stare gravă, după ce a căzut de la înălțime.

Un echipaj al Ambulanței și un altul de  la terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit în această după amiază la Mănăstirea din Parva în ajutorul victimei, care se afla în stare de inconștiență la sosirea echipajelor medicale.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat pacientul în vârstă de aproximativ 33, de la echipajul SAJ BN, ajuns primul la locul solicitării. Victima un traumatism cranian sever prin cădere de la înălțime și  era în comă profundă, potrivit informațiilor furnizate de ISU. Victima a fost stabilizată de echipajele medicale și predată echipajului de pe  elicopterul SMURD care a sosit în ajutor  de la Baza Aeromedicală Jibou. Echipajul aerian l-a transportat la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu