Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Leoni Bistrița își deschide miercuri centrul de vaccinare al angajaților. Este primul flux de imunizare de acest gen din județ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Leoni Bistrița va începe de miercuri, 28 aprilie vaccinarea angajaților săi în noul centru de imunizare deschis în interiorul companiei, primul de acest gen din județ, anunță într-un comunicat de presă Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

De altfel prefectul Stelian Dolha și directorul DSP Anca Andrițoiu au vizitat astăzi centrul de vaccinare  deschis în cabinetul medical al companiei. Centrul se adresează celor 4885 angajați activi, rudelor acestora si într-o perioada ulterioară angajaților firmelor cu care colaborează Leoni.

.Activitatea din centrului de vaccinare va fi coordonată de medicul cu care compania are contract de medicina muncii, iar din echipă fac parte două asistente medicale și un registrator. Vaccinul folosit în acest centru este Pfizer, a transmis Instituția Prefectului.

Potrivit sursei citate programul de vaccinare începe miercuri de la ora 10, programul centrului de vaccinare fiind asigurat zilnic până la 18.

Leoni a fost prima companie din județul Bistrița-Năsăud a cărui conducere și-a exprimat dorința de a înființa un flux de vaccinare pentru angajații săi, urmând ca si RAAL si Teraplast să-și deschidă asemenea centre. Până acum în România 30 de companii au deschis centre de vaccinare, potrivit informațiilor date publicității astăzi de secretarul de stat din Ministerul Sănătății,. Andrei Baciu.

Instituția Prefectului ia în calcul și amenajarea unor centre drive-through, însă a anunțat că va comunica la o data ulterioară locatia si orarul de funcționare. Una dintre variantele de lucru este amenajarea unui asemenea centru în zona unuia dintre cele doua mall-uri.

Share.

About Author

Lasă un comentariu