Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Polițiștii bistrițeni au făcut percheziții în Cluj la un individ suspectat că a trimis droguri cu autocarul din Spania

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat acuzat că a expediat în martie droguri din Spania prin intermediul unei firme de transport internațional din Bistrița-Năsăud a fost vizitat ieri la domiciliul său din Cluj de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate din Bistrița-Năsăud.

Polițiștii care au avut suportul colegilor lor din  Cluj și sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița –Năsăud i-au făcut o percheziție domiciliară  individului.

În urma percheziției, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sprijiniți de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile, 2 joint-uri și un gram de substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. ”Din cercetări a reieșit că, în luna martie 2021, prin intermediul unui autocar aparținând unei societăți de transport internațional din Bistrița, ar fi fost expediat din Spania în România, un colet în care se afla aproximativ 1 kilogram de cannabis.

În cadrul aceluiași dosar, în luna martie, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în județele Sibiu și Bistrița-Năsăud, fiind ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița–Năsăud, cu privire la săvârșirea infracțiunii de introducere în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.” transmite IPJ Bistrița-Năsăud

Share.

Lasă un comentariu