Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Succes in prima campanie drive-througt la Bistrița: dozele pentru cele două zile aproape consumate din prima zi. Autoritatile au cerut suplimentare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prima zi de vaccinare la mall în sistem drive-trought la Bistrița a fost mai productivă decât s-au așteptat autoritățile. Pentru fiecare dintre cele două zile de vaccinare de sâmbătă și duminică autoritățile au estimat un consum de câte 300 de doze.

Numai că în prima zi, la startul campaniei  solicitările de imunizare au fost cu mult peste așteptări, așa că s-au consumat aproape 500 de doze.   Direcția de Sănătate Publică BN a cerut și obținut suplimentarea numărului de doze Pfizer centrului de la Cluj, iar duminică vaccinarea Covid 19 va continua de la 8,00 la 20,00 în parcarea Mall Retail Park

”Vă mulțumim tuturor celor care ați ales să vă imunizați! Vă așteptăm mâine, 9 mai, între orele 8-20, în aceeași locație! Împreună reușim!” a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Un spaniol fără rezidență în România s-a vaccinat sâmbătă la Bistrița.

În prima zi de vaccinare din Bistrița-Năsăud au solicitat imunizarea pe lângă bistrițeni sau locuitori din alte județe și români reveniți din Spania, Germania și Suedia. Printre cei vaccinați s-a numărat un spaniol get-beget, soțul unei românce. A solicitat să se vaccineze în baza pașaportului și a calității de cetățean european și a reușit. Spaniolul Rafael Munoz Giner (37 ani) -foto-se afla în vizită la rudele soției când a aflat de  campania de vaccinare drive-through și s-a grabit la mallul din Bistrița. A povestit celor care i-au făcut vaccinul că în țara sa ar fi trebuit să aștepte cel puțin până în noiembrie ca să -i vină rândul și s-a declarat impresionat de modul de desfășurare a campaniei de vaccinare din România și de faptul că este posibilă vaccinarea “la liber”, fără programare.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. ecologistul în

    Sigur ca e un succes si AUTORITATILE merita toata lauda. Intre timp curg toxinele pe perretii televiziunilor de la Romania tv si antena 3 unde sosoca si compania transmit analfabetilor functionali ca este un dezastru national. toata campania de vaccinare. Lor sa le fie rusine !

Lasă un comentariu