Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE Percheziții de amploare cu mascații la Primăria Bistrița. Ar fi o acțiune instrumentată într-un dosar al IPJ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mascații din SAS au descins în această dimineață, în jurul orei 7,00  la Primăria Bistrița însoțind procurori ai Tribunalului Bistrița-Năsăud și fac percheziții în birourile  din corpul principal.

Angajații n-au mai putut intra în birouri, pentru că la 8,00, ora de începere a programului, la intrarea principală erau postați mascați din Serviciul de  Acțiuni Speciale. Toți angajații sunt în părculețul din fața Bisericii Evanghelice (foto). Se pare ca au fost sigilate birouri.  Vom reveni cu amănunte.

Update 8,45: IPJ Bistrița-Năsăud a transmis în această dimineață că perchezițiile se fac într-un dosar instrumentat pentru infracțiuni de fals, abuz în serviciu și constituirea unui grup infracțional organizat și că este vorba cu totul de 7 mandate de percheziții, inclusiv la persoane fizice:

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane fizice și o instituție din municipiul Bistrița.

Activitățile sunt desfășurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, privind mai multe infracțiuni de fals, abuz în serviciu și constituirea unui grup infracțional organizat. La acțiune, participă polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Bistrița-Năsăud și Cluj.” a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Update ora 9,00: angajaților li s-a permis accesul în clădirea Primăriei Bistrița. Perchizițiile continuă în câteva birouri, printre care la Serviciul de Urbanism dar și la domiciliile mai multor funcționari ai municipalității. Se pare ca biroul secretarului Primăriei Bistrița a fost sigilat. Potrivit unor surse judiciare dosarul instrumentat se referă la emiterea unor autorizații de construcție.

Citește și poziția Primăriei Bistrița referitoare la percheziții:

Ce spune conducerea Primăriei Bistrița despre perchezițiile de astăzi de la sediile sale

Share.

About Author

Lasă un comentariu