Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Asistentul șef de la Centrul de îngrijire din Suseni a primit arest la domiciliu în cazul bătrânului mort în 2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Angajatul Centrului de îngrijiri Susenii Bârgăului, reținut pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni în dosarul instrumentat la 5 ani de la moartea unui bătrân, rezident al centrului, a fost trimis astăzi de judecatori în arest la domiciliu pentru o lună de zile. În același timp în cazul celor trei angajate cercetate în același dosar s-a stabilit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Procurorii au cerut pentru bărbat măsura arestului preventiv, respinsă însă de instanță. Potrivit datelor de pe site-ul  Judecătoriei Bistrița judecatorii au reținut acuzațiile de fals material în înscrisuri oficiale, sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri. El nu are voie ca în acaestă perrioada să ia contact cu cele trei angajate, inculpate și ele în dosarul instrumentat de polițiștii de la Investigații Criminale și un procuror criminalist.

Cel trimis în arest la domiciliu este, potrivit datelor dosarului postate pe portalul instanței Judecătoriei Bistrița, asistentul șef al Centrului de Îngrijiri de la Susenii Bârgaului, Vitali.O.D.

Citește și:

Moartea unui rezident al unui centru de bătrâni din Bârgău anchetată după 5 ani de criminaliști. Patru angajați au fost reținuți

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu