Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: O mașină a ajuns în Sălăuța joi noaptea după ce s-a ciocnit de o alta. Șoferii erau doi tineri sub 20 de ani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident petrecut joi noaptea după 23,30 s-a soldat cu proiectarea unui autoturism în pârâul Sălăuța. Potrivit primelor informații două autoturisme s-au colizionat, la ieșirea din Salva spre Coșbuc, unul ajungând în apa râului. Toți cei patru pasageri din mașina ajunsa în Sălăuța ar fi ieșit pe cont propriu din autoturism, în condițiile în care apa era de mică adâncime.

Potrivit polițiștilor  un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 18 ani din Telciu. În urma impactului mașina condusă de tânărul din Telciu a fost proiectat în afara părții carosabile.

O tânără de 19 ani din Năsăud și un tânăr de 19 ani din Rebrișoara, pasageri în autoturismul condus de șoferul din Telciu au fost răniți, Pasagera rănită a suferit o fractură deschisă și a fost extrasă din autoturism de pompierii, însă fără a fi nevoie de descarcerare. Alte două victime au suferit atacuri de panică după accident.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să stabilească cauzele și modalitate producerii evenimentului rutier.

 

Sursa Foto: ISU BN

Share.

About Author

Lasă un comentariu