Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Patinoarul sintetic se deschide duminică în zona Pieței Centrale. Municipalitatea face cinste cu zece zile de gratuitate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noul patinoar sintetic din Bistrița va avea deschiderea pentru amatorii distracției pe patine duminică 5 decembrie.

Timp de zece zile, adică din 5 până în 15 decembrie intrarea la patinoar va fi gratuită, a decis administrația orașului. După 15 decembrie toată lumea plătește.

Duminică, 5 decembrie 2021, odată cu startul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, Primăria municipiului Bistriţa vă invită la distracţie, voie bună şi sănătate prin mişcare pe noul patinoar sintetic amplasat în Piaţa Centrală, lângă Biserica Evanghelică !
Ne distram şi respectăm regulile !” scrie pagina de facebook a patinoarului sintetic, deschisă recent. Pagina publică taxele practicate după perioada de gratuitate dar și regulamentul pe care vor trebui să-l respecte clienții acestuia.

Noile tarife, aplicabile din 15 decembrie vor fi: 10 lei taxă de intrare pentru două ore, 10 lei taxa pentru închiriere de patine, 10 lei pentru ascuțit patinele dar si 40 de lei intrarea pentru o zi întreaga, 180 de lei abonamentul pentru toata săptămâna si 300 de lei de persoana pentru cei care vor sa-si faca abonament de acces pentru întregul an.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Orasul Bistrita nu si-a găsit încă o stabilitate în privinta organizării „Târgului de Crăciun” la fel ca în marile orase. Incercările din perioada celor trei mandate ale primarului Ovidiu Cretu au fost lamentabile, prin amplasarea căsutelor de lemn pe spatiul verde din jurul Bisericii evanghelice dând astfel Pietei Centrale un aspect inestetic de bazar oriental. Tot aici era amplasat si bradul de Crăciun împreună cu scena de evenimente. Nici acum la un an de administratie Ioan Turc lucrurile nu s-au îmbunătătit. Dimpotrivă, a fost amenajat si un patinoar sintetic pentru ca înghesuiala din Piata Centrală să fie maximă. De aceea, pe viitor, organizarea Târgului de Craciun ar putea fi facută în Piata Mica, prin amplasarea chioscurilor pe laturile pietei unde să rămână în permanentă pentru targurile de produse traditionale. In felul acesta Centrul orasului Bistrita ar putea deveni mai aerisit. In plus, strada Albert Berger, ar putea beneficia de iluminatul feeric cel putin până la Piata Mica, astfel incat sa marcheze prezenta Targului de Craciun organizat aici pe perioada sărbătorilor de iarnă. Din păcate, în prezent Bistrita este un oras prea mic ca să fie mare si prea mare ca să fie mic. Rămâne de văzut dacă primarul Ioan Turc va reusi să scoată Bistrita din categoria oraselor mici și să-i contureze un statut de oras mare, mâcar la acest capitol. Pentru asta e nevoie de idei îndrăznete.

Lasă un comentariu