Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tupeu de contrabandist: un șofer drogat cu cocaină a fost prins cu mii de pachete de țigări fără timbru. Avea permisul suspendat și mașina cu numere false

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un contrabandist de țigări din Suceava a fost prins de  Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice  din IJP Bistrița-Năsăud,  în flagrant în timp ce transporta  țigarete de contrabandă.

 Individul, un sucevean de 36 de ani a fost oprit în trafic, iar, în urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit nu mai puțin de 9.400 de pachete de țigarete, care nu aveau aplicate timbre sau banderole de marcaj fiscal emise de autoritățile din România, informează IPJ care a estimat și prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului de circa  173 de mii de lei.

Polițiștii care-l filau pe suceveanul Ionuț T. au solicitat și intervenția polițiștilor rutieri, pentru că individul avea la mașină  numere false de Italia, deși autovehiculul era înmatriculat în Germania si conducea cu permisul suspendat.  Surpriza a venit la testarea suceveanului, depistat pozitiv la cocaină. După  verificarea cu aparatul Drug-test, contrabandistului i-au fost prelevate mostre biologice.

”Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice l-au condus la sediul Poliției, pentru audieri, fiind reținut, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile” transmite IPJ.

Aici puteți consulta hotărârea de reținere preventivă în cazul sau de pe site-ul judecatoriei Bistrita:  Portal Judecatorie

”Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de contrabandă, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psiho-active” precizează IPJ.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu