Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Președintele USR BN reacție față de două episoade ”de neconceput într-o țară normală”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Președintele județean al USR, fostul subprefect Lorand Toth a reacționat pe rețeaua de socializare la două dintre evenimentele politice ale ultimelor zile, două episoade despre care spune ”că  în orice țară normală ar fi ceva de neconceput”.
Este vorba de accederea într-o funcție de ministru a liberalului Florin Roman, într-un domeniu, cel al digitalizării despre care pretinde că esti bun ministru dacă nu stii nimic de domeniu, după care se laudă cu un plagiat dar si despre controversata numire de la instituția arbitru a pieței energiei a unui personaj made in PSD, care e bun doar pentru ca ”e fratele cuiva” dar și pentru că n-a mai prins Parlamentul.
Promovarea lui Stănescu -un afront pentru cei care se încăpățânează să învețe
Despre accederea vocalului deputat de la PNL fostul subprefect spune că e un afront pentru cei care se încăpățânează să facă doctorate și cercetare la modul real:  ”Un personaj ajuns peste noapte ministru susține că e un avantaj să nu știi nimic despre domeniul de care te ocupi. Domnul Florin Roman, că despre el este vorba, recidivează câteva zile mai târziu făcând teoria plagiatului, după ce a trimis cu mâna lui la ziar o bucată copy-paste din teza de licență, ca să dovedească cât de deștept este el, și noi restul, suntem niște oameni răi și invidioși. Faptul că respectivul se ocupă în Guvernul României de Cercetare este un afront și o jignire pentru cei care se încăpățânează să facă cercetare și doctorate pe bune în această țară” scrie Toth.
Despre plantarea celălalt personaj  dubios al noii coaliții, de data asta PSD-istul Alexandru Stănescu, Lorand Toth remarca cinismul întregii situații, dar si răspunsul fără echivoc al președintelui PSD și spune ca aceasta numire îi jigneste pe toți cei care se încăpățânează să învețe în aceasta țară și să participe la concursuri : ”Un alt personaj ajuns mare “sculă” (Paul Stănescu) la Partid îl pune pe frati-su șef pe bani mulți la o Autoritate de Energie. Alexandru Stănescu, căci despre el este vorba, s-a ocupat până nu de mult cu agricultura și nu are nici pregătire și nici experiență pentru postul respectiv. Mai hilar este că marele președinte al PSD, domnul Ciolacu, sare în ajutorul personajului respectiv cu următorul răspuns: „A contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare”. scrie presedintele USR Bistrița-Năsăud, care comentează și că  : ”Adică nu putea rămâne fără un post călduț, orfan de funcții un membru PSD atât de “valoros”. Această numire este un afront și o jignire pentru cei care se iluzionează să învețe, să muncească și să meargă la concursuri pe bune”. .
Vechea clasă politică nu se dezminte, și ori cât de mult ar mima reforma, tot la vechile metehne se întoarce” a mai scris Toth.
Share.

About Author

Lasă un comentariu