Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un tânăr șofer a lovit cu autoturismul tocmai o mașină a poliției rutiere. Accidentul a avut loc vineri seara între Năsăud și Salva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O mașină a Poliției Rutiere a fost lovită în această seară de autoturismul condus de un tânăr șofer din Năsăud, care conducea din sens opus, se pare, cu viteză prea mare.

Doi polițiști din mașina poliției rutiere, unul de 46 de ani, celălalt de 28 de ani au fost răniți în urma accidentului, însă nu au avut nevoie de spitalizare.

Potrivit comunicării IPJ cercetările ulterioare vor lămuri cauza accidentului: ”  un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa prin localitatea Salva înspre Năsăud a intrat în coliziune cu o autospecială a poliției rutiere din cadrul Poliției orașului Năsăud, care se deplasa din sens opus. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând sa stabilească cu exactitate cauza și modalitatea producerii evenimentului rutier” au precizat IPJ.

Share.

Lasă un comentariu