Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă în Parva: doi bărbați au fost uciși de un copac care a căzut peste ei în timp ce-l tăiau

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mai multe echipaje SMURD, unul de Terapia intensiva mobila și un echipaj de prim ajutor dar și un altul de la Ambulanța Bistrița au intervenit în această după amiază într-o zonă greu accesibilă din Parva, pentru a ajuta doi bărbați despre care aveau informația ca au fost accidentați de un copac în cădere.

Victimele, doi bărbați, unul de  46 de ani și altul de 65 de ani, erau însă decedate în momentul în care echipajele, care s-au vazut obligate sa ceara masini 4×4 pentru a răzbi,  au ajuns la locul accidentului. Potrivit unui comunicat de presă ISU victimele aveau leziuni incompatibile cu viața. Ulterior  corpurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost coborâte și transportate la Spital pentru necropsie.

Polițiștii care au ajuns si ei în zonă au stabilit  că cele două victime, doi localnici din Parva, au decedat  în timp ce tăiau material lemnos, fără drept, fiind surprinși și răniți de un arbore.

”Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor” transmite IPJ.

Accidentele forestiere, inclusiv cele mortale sunt extrem de frecvente în Bistrița-Năsăud. Ultimul înregistrat a fost luna trecută în Lunca Ilvei. Atunci însă era vorba de un muncitor al exploatații forestiere. În urmă cu trei luni a fost un altul, la Telciu:

Blestemul pădurilor: un bărbat de 40 de ani a fost zdrobit de un copac într-o pădure greu accesibilă din Lunca Ilvei. Echipele ISU, insoțite de Salvamont n-au mai putut decat sa-i coboare trupul neînsuflețit

O nouă dramă forestieră: un bărbat a murit doborât de un copac într-o pădure din Telciu

Share.

About Author

Lasă un comentariu