Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un bărbat s-a ales cu arsuri pe față de gradul 2 si 3 după un incendiu la o afumătoare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pompierii au intervenit miercuri după amiaza la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Maieru la o afumătoare, care s-a extins ulterior la o lemnărie dar și podul casei de locuit. Intervenția a fost una dificilă din cauza drumului de acces impracticabil pentru autospecialele pompierilor, din cauza zăpezii.

”Echipajele de pompieri militari și voluntari nu au putut ajunge pana la locul solicitării cu autospecialele de interventie din cauza impracticabilitatii drumului (acoperit de zapada) și au fost nevoiți și realizeze dispozitivul de interventie pe o lungime de cca 200-300 m” au explicat cei de la ISU BN. În momentul în care au reușit să întindă dispozitivele de stingere incendiul se manifesta violent la afumatoare și era extins la o magazie de lemne (anexă – aproximativ 40 mp) plus la  podul casei ( aproximativ 70 mp).

Pompierii au găsit la locul incendiului pe proprietarul casei, care în încercarea de a lichida incendiul singur avea arsuri la nivelul fetei, la o prima evaluare de gradul II și III, conștient. ”In aceste momente este stabilizat de către echipajul de prim ajutor SMURD și va fi evacuat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.Incendiul este localizat și se lucrează pentru descoperirea si lichidarea focarelor ascunse, precum și pentru înlăturarea efectelor produs” precizează ISU BN.

Share.

Lasă un comentariu