Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doi tineri băuți și drogați au sechestrat într-o mașină fetele cu care ieșiseră să petreacă. Tinerele au fost eliberate la intervenția unui trecător și a familiei acestuia

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un tânăr de 25 de ani din Căianu Mic, principalul protagonist al unui scandal care a inclus agresarea unui tinere cu care iesise, pe care a încercat sa o violeze, sechestrarea ei si a prietenei sale într-o masină pe care acesta a condus-o în stare de ebrietate, drogat si fara permis,  și-a petrecut noaptea trecută în arestul poliției.

El asteaptă să vadă ce vor decide judecatorii în privința sa, în condițiile unei lungi liste de infracțiuni săvîrșite într-o singură noapte, care a inclus pe lângă tentativa de viol, sechestrare, conducere fără permis și sub efectul drogurilor si a alcoolului, si refuzul de a opri masina la semnalul polițistilor.  Scandalagiul n-a fost singur, părtaș la isprăvile din a două noapte de Paste i-a fost un amic de 21 de ani, drogat si băut si el.

Individul si prietenul său, însoțiți de două tinere de 20 si 21 de ani  din Bistrița au petrecut luni dimineața până la ora 4,00 la un local din Chiuza. După ce localul s-a închis, șoferul petrecaret  a plecat cu mașina împreună cu cele două fete și amicul său înspre Căianu Mic. Au oprit însă în Spermezeu după ce fetele  au cerut insistent să ajungă la casele lor.  Individul a agresat-o pe una dintre fete, încercand sa o violeze. Deși fetele ar fi solicitat în mod repetat sa fie lăsate să plece,  cei doi tineri nu le-ar fi permis, potrivit unui comunicat de presă al IPJ.

Periplul cu cei doi si fetele sechestrate au continuat până  localitatea Șendroaia, acolo unde mașina cu cei patru a staționat din nou, moment în care un tânăr, care a realizat că fetele au probleme, a intervenit salvator. El  împreună cu familia sa a reușit să scoata fetele din mașină și a sesizat Poliția, care a pornit în urmărirea autovehicolului care demarase în trombă.

”Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au declanșat imediat verificările, iar în scurt timp, autoturismul cu care se deplasau cei doi a fost depistat în localitatea Dobric, pe Drumul Județean 171. Aceștia nu au oprit la semnale polițiștilor și-au continuat deplasarea, până în localitatea Hășmașu-Ciceului, unde au fost identificați și legitimați.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l în cazul tânărului de 25 de ani și de 1.09 mg/l în cazul celui de 21 de ani. La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatele au fost pozitive în ambele cazuri i au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 25 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” transmite IPJ BN care anunță și că unul dintre cei doi tineri, soferul fără permis, a fost reținut pentru 24 de ore, și va fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

”Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente, lipsirea de libertate, tentativa de viol, conducerea  unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” precizează sursa citată.

Foto: ilustrativă (arhiva)

Share.

About Author

Lasă un comentariu