Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Salvare dramatică a unui motociclist accidentat la Livezile: echipajul Smurd a reușit să-l resusciteze

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Echipajele Smurd din Bistrița au reusit sa resusciteze un motociclist grav accidentat vineri seara pe DN 17 la iesirea din Bistrița spre Livezile.

La locul accidentului au ajuns două echipaje, unul solicitat prin 112, de la SMURD Bistrița  și un altul, de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului care se întorcea la subunitate dintr-o misiune. Salvatorii au găsit motociclistul, un barbat de aproximativ 30 de ani in stop cardiorespirator și au început cursa disperată pentru readucerea lui la viață. Din fericire corpul motociclistului a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost evacuat in viata la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun, informează ISU.

Potrivit polițiștilor motocicleta condusă de un bărbat de 30 de ani din Mijlocenii Bârgăului s-a colizionat de o mașină  condusă de un bărbat de 34 de ani, din Livezile. Pentru aproximativ 30 de minute, traficul rutier s-a desfășurat alternativ și a fost dirijat de polițiștii rutieri aflați la fața locului.

Poliția nu a dat alte detalii despre producerea accidentului, precizând doar că în cauză a fost întocmit dosar penal în care Biroul Rutier Bistrița efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Credit foto: facebook Veronica Hordoan

Share.

About Author

Lasă un comentariu