Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Marcel Ciolacu luat în râs pe pagina sa de facebook pentru discursul de la Bistrița în care a confundat noua polivalentă cu o capelă unde ”toți vom ajunge cândva”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La trei zile după discursul delirant de la inaugurarea Noii Polivalente din Bistrița, în care Marcel Ciolacu a salutat deschiderea unei capele, (sic) ”locul în care cu toții vom ajunge cândva”, pe pagina sa de facebook, în dreptul înregistrării video pe care chiar  liderul PSD a postat-o, au început să curgă comentariile celor care au realizat ce a putut să debiteze acesta.

Pentru că inițial în discursul său Ciolacu  s-a pierdut într-un șir de laude la adresa președintelui PSD BN, Radu Moldovan și a investițiilor fără număr la care acesta îl tot invită, internauții n-au remarcat la început că acesta a luat-o pe arătură.

Dar Marcel Ciolacu, într-o stare de confuzie inexplicabilă, a sărit de la laude la detalii despre inaugurare pretinzând că e la inaugurarea unei capele: ”astăzi am venit  la inaugurarea unei case mortuare”, de care, ”la un moment dat, vom beneficia cu toții în viață ”, după care, probabil realizand ce spune a încercat sa o dreagă din mers și a spus că imobilul  a costat 27 de milioane de euro/ Discursul a rămas însă într-o linie confuză trecând la fel de brusc la laude la adresa constructorului pe care a mai spus ca-l asteaptă în PSD.

Deși discursul liderului PSD a fost complet dezarticulat lăsând impresia ca nu știe ce vorbește, nimeni nu a reacționat în vreun fel în momentul discursului.

Cu toate prostiile debitate de Ciolacu la Bistrița cei care-i administrează pagina de facebook i-au făcut inclusiv  o postare specială  decupându-i video discusul, să-l vadă toată lumea. Cei care urmăresc pagina l-au taxat însă : ”Ia-o ușor că patinezi” îi spune un urmăritor, pe facebook, pentru ca un altul să se întrebe dacă presedintele PSD are cumva vreo premoniție legată de el însuși  după care remarcile au curs în aceeași direcție: ” despre ce ce casa mortuară vorbești?sau ”care a fost faza cu casa mortuara pt noi toți  si complexul polivalent????? dvs stiti unde erati si ce spuneati?” îl întreabă o urmăritoare care a și distribuit ulterior postarea lui Ciolacu.

Potrivit G4 Media, apropiații lui Ciolacu ar fi încercat sa-l scuze și au transmis, sub anonimat, ca de fapt liderul PSD ar fi încercat sa faca o gluma cu trimitere la spusele unui preot de la inaugurarea unei capele.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Președintele PSD Marcel Ciolacu prezent la Bistriţa unde a participat la inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea, a făcut o gafă pe monumentală pe modelul Viorica Dăncilă. La începutul discursului său Ciolacu s-a încurcat spunând că a venit la inaugurarea unei case mortuare, după care şi-a seama de gafă şi a încercat s-o dreagă din mers, dar a iesit o mare ineptie: „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”.
    Fie din cauza căldurii, fie din pricina prezenței la eveniment a unui unui sobor de preoti în frunte cu Înaltpreasfinţitul Mitropolit Andrei, inteligenta i-a jucat feste lui Ciolacu, prin această afirmație stranie, care a șocat audiența.

Lasă un comentariu