Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Solutia primarului la dispariția locurilor de parcare de pe Gh.Șincai: o altă parcare, cu barieră, pe Lupeni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Municipalitatea Bistriței va amenaja o doua parcare publică, pe strada Lupeni, pe terenul Bisericii Romano-Catolice, în parteneriat cu aceasta. E vorba de o parcare cu plată cu 100 de locuri, cu barieră și sistem electronic de taxare, pe partea dreaptă de la intrarea pe stradă. Cea de-a doua parcare publică, de pe strada Lupeni, cea din apropierea Cinematografului 23 August, ar urma să intre si aceasta in sistemul electronic de plată cu barieră.

Primarul Ioan Turc a anunțat în această dimineață că cele 82 de locuri de parcare care vor fi pierdute pe ultracentrala Gheorghe Șincai după ce lucrările la Linia Verde vor fi terminate vor fi înlocuite cu 100 de locuri de parcare care vor fi construite în baza acestui parteneriat făcut cu Biserica Romano-Catolică. ”Imediat ce actele vor fi gata, vom demara procedurile de licitație și ne vom apuca de lucru imediat ce vremea o va permite. cele 82 de locuri de parcare care se pierd vor fi compensate(…) Îi multumesc parintelui paroh Geréd Péter, pentru ca a fost de acord si pentru că a grăbit demersurile. Există inclusiv avizul Bisericii Romano-Catolice de la Alba Iulia pentru acest parteneriat” a mai spus primarul Ioan Turc.

Primarul a mai adăugat și că modelul parcarii va fi cea din piața unirii de la Cluj, cu tichet electronic de parcare, însă cu prețuri ”de Bistrița”.

Share.

About Author

Lasă un comentariu