Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un fost boxer și un cunoscut antrenor, reținuți de polițiști după o bătaie într-un club din centrul Bistriței

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un scandal monstru petrecut în weekend  într-un club din Piața Mihai Eminescu, din Bistrița s-a lăsat cu rețineri la câteva zile după incident. După  bătaia, în care s-ar fi încăierat un fost boxer, bodyguard al clubului, cu un antrenor de box, proprietar de firmă de paza si protecție, dar și cu funcții politice, și după ore de audieri, polițiștii, au decis sa-i rețină pe cei doi și încă pe doi bărbați.

Printre cei duși la poliție pentru audieri s-a numărat  și o femeie de 32 de ani. Unul dintre bărbații reținuți de polițiști, boxerul de 39 de ani, a avut nevoie de mandat de aducere după ce a fugit și a fost depistat în Cluj. Bărbatul este o mai veche cunoștință a polițiștilor, după ce anul acesta în iulie a primit o condamnare de 1 an si 6 luni, cu suspendare, după ce a agresat în 2017 un alt polițist.

Deocamdată dosarul polițiștilor este pentru tulburarea liniștii publice, însă după declarații, acuzațiile s-ar putea extinde : ”La data de 9 noiembrie a.c., ca urmare a probatoriului administrat într-un dosar penal aflat în instrumentare polițiștilor de la Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, a fost dispusă reținerea a patru bărbați, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice” informează IPJ într-un comunicat de presă.

Scandalul s-a petrecut în urmă cu trei zile, atunci când polițiștii, care au sediu la câteva sute de metri distanță s-au sesizat repede ca e scandal în zonă: ”polițiștii și jandarmii au intervenit la un scandal, sesizat prin 112, produs într-un club din Bistrița. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 19-39 de ani, din Bistrița, un tânăr de 21 de ani, din Șintereag și o femeie de 32 de ani, din Bistrița, bănuiți de comiterea infracțiunii de încăierare. La data de 8 noiembrie a.c., în urma administrării probatoriului, cercetările au fost extinse cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, infracțiune prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

Cei patru bărbați reținuți și-au petrecut noaptea în arest, se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Potrivit surselor din poliție unul dintre cei reținuți ar fi consilier local.

Foto ilustrativa

Share.

Lasă un comentariu