Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Zece bărbați din Telciu și Parva, săltați de polițiști la câteva zile după o bătaie de pomină într-un bar. Și-au petrecut noaptea în arestul din Bistrița

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Poliția a anunțat sâmbătă, 3 decembrie că în cursul zilei de ieri a reținut zece bărbați, acuzați că s-ar fi bătut crunt într-un bar din Telciu în urmă cu mai multe zile, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Toți cei zece acuzați că au participat la bătaia de pomină, este vorba de bărbați între 18 și 55 de ani, atât din Telciu cât și Parva, și-au petrecut noaptea de 2 spre 3 decembrie în arestul poliției din Bistrița, iar astăzi ajung în fața judecătorilor din Năsăud care stabilesc ce măsuri preventive iau împotriva lor.

Polițiștii susțin că au fost sesizați în legătură cu existența scandalului în incinta unui local public din Telciu din 27 noiembrie, însă măsura reținerii a fost luată abia în 2 decembrie într-un dosar penal pentru  infracțiuni de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, potrivit comunicatului de presă.

Comunicatul de presă al poliției precizează: ”La data de 2 decembrie a.c., în continuarea cercetărilor desfășurate în cadrul dosarului penal întocmit la data de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii față de mai multe persoane bănuite de comiterea infractiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Astfel, 10 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani, din comuna Telciu și Parva au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Bistrița-Năsăud. Persoanele reținute urmează sa fie prezentate magistraților în vederea luării unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în vederea administrării probatoriului și stabilirii participației penale”  transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Citiți ce măsura a luat instanța:

Judecătorii le-au dat control judiciar celor 10 bătăuși din barul din Telciu

Imagini arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu