Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Asociația Bistrița Civică le cere parlamentarilor bistrițeni sa inițieze proiecte de sancționare a filmelor austriece. Cu ce ar trebui sa inceapă?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
La ora dezbaterii în JAI a intrării României în spațiu Schengen și  opoziției reîntărite de declarații cu care Austria a intrat în consiliul miniștrilor de interne a statelor UE, curg reacțiile de revoltă la adresa statului care se opune arbitrar intrări în Schengen.
Asociația Bistrița Civică le-a cerut parlamentarilor de Bistrița-Năsăud printr-o scrisoare deschisă să inițieze o serie de inițiative de sancționare a Austriei și firmelor cu capital austriac care fac afaceri pe teritoriul țării noastre. Asociația le-a sugerat și cu cine să înceapă:
Având în vedere atitudinea arbitrară a Austriei în ceea ce privește aderarea României la spațiul Schengen, vă solicităm să inițiați măsuri de sancționare a Austriei și firmelor austriece care activează pe teritoriul României. O măsură imediată, care ar lovi puternic interesele economice ale Austriei în România, ar fi adoptarea unei legi/OUG în regim de urgență prin care să se interzică RN ROMSILVA să vândă masa lemnoasă, sub orice formă, către SCHWEIGHOFFER HOLZINDUSTRIE.” transmite Asociația Bistrița Civică în numele căreia semnează  fostul consilier local Adrian Florin Chereji.
Share.

About Author

Lasă un comentariu