Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: DN 17 blocat la ieșirea din Viișoara de un tir care a căzut peste o mașină. Traficul deviat pe rute ocolitoare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drumul Național 17 este blocat la aceasta oră, (12, 50) la ieșirea din Viișoara către Sărata de un tir care s-a răsturnat peste o mașină. În mașină lovită erau doi pasageri, ambii au fost scoși, unul era semiconștient. Tirul blochează toată șoseaua națională pentru că s-a răsturnat de-a latul acesteia și potrivit polițiștilor va dura ceva până la degajarea carosabilului.

UPDATE Poliția anunță devierea traficului pe rute ocolitoare până după ora 16,00, Centrul Național Infotrafic a anunțat la 12,55 blocarea circulației în Bistrița-Năsăud pe DN 17

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autotren și un autoturism au fost implicate într-o coliziune pe DN 17 Bistrița – Reghin, în zona localității Viișoara, județul Bistrița-Năsăud, în urma căreia autotrenul s-a răsturnat pe carosabil, blocând circulația în ambele sensuri. Conducătorul autoturismului a fost rănit și transportat la spital.

Traficul este deviat pe rute ocolitoare până după ora 16.00.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița sunt cei care  intervin la accidentul rutier din Viișoara la ieșire spre Sărata. ”Din primele informații în accident sunt implicate două persoane conștiente, cooperante. Intervenția este în dinamica” anunță ISU BN. Potrivit ISU conducătorul autoturismului peste care s-a răsturnat tirul a fost găsit de către pompieri, blocat în autoturism, semiconstient,  extras și predat echipajului medical. : Tir-ul transporta profile PVC.

Polițiștii au anunțat și pe Infotrafic că în aceste momente polițiștii din cadrul Biroului Drumul Național 17, este blocat între Crainimăt și Viisoara. pe ambele sensuri.

Foto: ISU, Facebook Infotrafic BN

Pe unde a deviat poliția circulația:

Pe unde se poate ocoli blocajul cauzat de accidentul de tir de pe DN 17?

Share.

About Author

Lasă un comentariu