Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reacție virulentă la haosul creat de ordonanța plafonării: ”De ce băgați spaima în oameni?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul Lorant Sas este revoltat de haosul generat de ordonanța plafonării, modificată în Parlament, care pune oameni vulnerabili pe drumuri și le aduce costuri enorme clienților casnici care locuiesc cu chirie.
Într-o postare făcută pe facebook deputatul REPER îi întreabă pe guvernanți dacă li se pare normal să pune oamenii pe drumuri, mai ales înainte de Sarbatori: ”De ce băgați spaima în oameni cu declarațiile pe proprie răspundere pentru obținerea tarifelor plafonate la energie electrică? Vi se pare normal ca bolnavii care utilizează aparatură medicală, ca părinții din familiile cu cel puțin 3 copii sau monoparentale să fie nevoiți să trimită online aceste declarații, indiferent că se pricep sau nu, că au sau nu habar cui și ce să trimită, în caz contrar urmând ca ei să plătească aproape dublu pentru consumul de energie electrică? De ce vă bateți joc de consumatorii vulnerabili?” a reacționat deputatul bistrițean.
El le enumera si lungul sir de decizii luate după ureche și bluf-uri amintindu-le de programul Rabla pentru becuri si de plafonarea prețului lemnului: ” după ce v-ați lăudat cu “inovația” denumită pompos “Rabla pentru becuri” și ați alocat pentru anul acesta suma imensă de 400 milioane de lei, vă spălați pe mâini de acest bluf? Programul nici măcar NU EXISTĂ!
Ați emis ordonanța de plafonare a prețului lemnelor de foc și nu ați făcut altceva decât să blocați piața și să generați penurie de combustibil lemnos, iar sărmanii noștri concetățeni, care încă nu și-au făcut aprovizionarea, nu vor avea cu ce să se încălzească iarna aceasta!
Lorant Sas n-a uitat nici de caruselul de ordonanțe și legi din ultimul an care i-a adus pe oamnei în situația de a se trezi cu facturi odata la 5-6 luni,” iar acum consumatorii casnici sunt nevoiți să plătească sume imense, de ordinul miilor de lei, către furnizori, în loc să-și asigure masa de Crăciun?”Bătaie de joc!.
Lorant Sas este unicul parlamentar din județ care s-a abținut la votul ordonanței plafonării, după ce aceasta a fost masacrata in Parlament. Cei de la PNL pur si simplu n-au fost prezenți în sală, evitand votul (Diana Morar și Robert Sighiartau) iar deputații PSD( Daniel Suciu si Bogdan Ivan) au votat  pentru. Citește ce s-a întâmplat :
Share.

About Author

Lasă un comentariu