Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Caravana mamografiilor s-a întors în județ. Unde o găsiți și cum vă puteți programa?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Caravana de  testari mamografice gratuite a lnstitutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, revine în județ la finalul lunii ianuarie. Unitatea mobilă de screening mamar va ajunge de data asta la Maieru, în curtea policlinicii din localitate, acolo unde va fi funcțională în perioada 31 ianuarie-3 februarie. 

Campanie de testare mamografică vizează  toate femeile din comunele din Bistrița-Năsăud cu vârsta cuprinsa intre 50 si 69 ani care au domiciliul intr-una dintre comunele judetului Bistrita Nasaud si satele componente ale acestora, respectiv in localitatea Maieru, informează un comunicat al DSP Bistrița-Năsăud, parteber în proiectul testarilor gratuite.

Unitatea mobila de mamografie va fi amplasata in localitatea Maieru, in curtea Policlinicii Maieru, Str. Principala nr.1195iar aceasta va functiona zilnic, in intervalul orar 09.00-18.00. Programarile se pot face la telefon 0758.621.395.

Caravana care a mai fost anul trecut la Beclean și în Năsăud face parte din primul proiect de screening populational organizat în regiunea de Nord Vest, este finanțat din fonduri europene si se adreseaza unui grup țintă constituit din 40.000 de femei, cu vaâsta cuprinsa intre 50-69 de ani, cu domiciliul in regiunile de dezvoltare Nord-Vest si Vest. In regiunea Nord Vest, respectiv judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Salaj,

Share.

Lasă un comentariu