Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Una din copilele accidentate la Budac a fost transferată la Cluj. Ce s-a întâmplat cu ceilalți copii implicați în accidentul provocat de șoferul băut?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cinci  copii au ajuns duminică seara la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean după ce au fost loviți în Budacu de Sus de mașina unui șofer băut care a pierdut controlul volanului și a intrat într-un grup de fete care se aflau în apropierea drumului, după care s-a înfipt în pereții unei case. Pe lângă cele patru din cele cinci fete aflate în grupul lovit de mașină, la spital  a ajuns și un băiețel de 11 ani aflat în autoturism, dar și autorul accidentului, șoferul de 34 de ani.

Potrivit informațiilor transmise de Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsău prin purtătorul de cuvânt Camelia Strugariu, o copilă de 13 ani a fost transferată  la Clinica de Ortopedie Pediatrică din Cluj-Napoca cu fractură de femur, contuzie la cap și contuzie de torace. Fata era în stare stabilă atunci când a fost transferată la Cluj.
O altă fată de aceeași vârstă a fost diagnosticată cu fractură de bază de craniu, cu  pierderea conștienței, la care se adaugă traumatisme minore. Ea a fost internată pentru supraveghere în salon de neurochirurgie, în cadrul Secției Chirurgie generală de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. În acest moment victima este în stare stabilă, conștientă, precizează sursa citată.
O altă victimă a accidentului, tot de 13 ani, are  traumatism facial minor, contuzie la cot, antebraț, deget inelar, toate pe partea dreaptă, e în stare stabilă și va fi externată la domiciliu după ce i se va aplica gips la antebraț. Va fi externată și o altă copilă de 10 ani, care a fost diagnosticată cu  entorsă radio-carpiană, și  care, după ce i se va monta gipsul  va fi trimisă la domiciliu.

Pentru băiețelul din mașină, mama a refuzat internarea
Băiețelul de 11 ani, aflat în mașina implicată în accident s-a ales cu traumatism facial, plagă nazală, hematom, însă va pleca din UPU Pediatrie întrucât mama acestuia a refuzat internarea, precizează SJU prin purtătorul de cuvânt. Și șoferul de 34 de ani a plecat din spital, tot pe propria răspundere, refuzând tratamentul și investigațiile medicale recomandate de medici, chiar dacă avea traumatisme la nivelul capului, precizează sursa citată.

Potrivit polițiștilor bărbatul a fost obligat să ajungă la spital pentru recoltarea de probe biologice, după ce la testarea cu alcooltestul avea o alcoolemie de 0,95 la mie.

Citește și cum s-a petrecut accidentul:

Șoferul băut al unui Range Rover a lovit șase copii pe marginea drumului într-o localitate, după care mașina s-a înfipt într-o casă.

Share.

About Author

Lasă un comentariu