Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Percheziții la vânzători de droguri ”profesioniști” Rețeaua utiliza inclusiv o mașină de numărat bani

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O rețea de vânzători de droguri din Bistrița-Năsăud și Maramureș, care folosea inclusiv o mașină de numărat bani pentru cash-ul încasat, a fost vizată în această dimineață de procurorii DIICOT. 11 mandate de percheziții la adrese din cele două județe au fost puse în aplicare de polițiștii de la crimă Organizată și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din șase județe.

Mai multe persoane urmează a fi conduse la audieri, potrivit unui comunicat de presă al IPJ. Perchezițiile au scos la lumină kilograme de droguri diverse de la canabis, până la hașiș, dar și sume mari de bani, precum și o masină de numarat bani, precum și ustensile utilizate pentru manevrarea substanțelor psihoactive si drogurilor.

Până la acest moment, la percheziții au fost descoperite și ridicate aproximativ 30 de kilograme de cannabis, 3,1 kilograme de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, 92 de grame de hașis, 5 capsule, o mașină de numărat bani, 80.400 de lei și 710 euro. Totodată, au mai fost ridicate telefoane mobile, medii de stocare, grindere și sute de plicuri nefolosite.” a transmis IPJ.

Share.

About Author

Lasă un comentariu