Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bărbatul din Livezile a fost omorât în bătaie în propria casă de partenerul fiicei sale. Avea ruptură de ficat și leziuni craniene grave. Ce a relatat acesta procurorilor?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bărbatul de 51 de ani din Livezile, găsit mort de o nepoată în propria casă, marți seara, a fost omorât în bătaie de partenerul fiicei sale, un bărbat cu 14 ani mai mic, este concluzia anchetei criminalistice. De altfel autorul omorului este și cel care a anunțat rudele victimei despre nenorocire, după care s-a dus către secția de poliție din localitate să se predea.

Individul susține că a băut alături de victima sa, însă discuția a degenerat, pe fondul unui conflict mai vechi legat de relația cu fiica acestuia, după ce acesta l-ar fi amenințat și ar fi intenționat să-l loveasca. Nu au existat însă martori care să-i susțină spusele.

Apelul la 112 care a anunțat omorul a fost făcut marți, 14 noiembrie, în jurul orelor 17,00 de o nepoată a victimei, alertată telefonic de cel care a comis fapta: ” fata a fost sunată de bărbatul de 37 de ani, care i-a spus să cheme ambulanța și poliția, pentru ca s-ar fi bătut cu tatăl iubitei sale și că nu acesta nu e deloc bine”, au relatat surse din anchetă pentru Bistrița Express. Personalul Ambulanței ar fi găsit victima inconștientă cu leziuni grave traumatice în zona feței și capului și așa cum s-a putut constata ulterior,cu leziuni abdominale severe, inclusiv dilacerare repatică (ruptură de ficat) Au încercat sa-l resusciteze, însă fără niciun rezultat, așa că s-au văzut nevoiți să constate decesul.

Bătăușul s-a predat singur

Agresorul  este cel care s-a predat polițiștilor, așa cum le-a și spus că va face celor câteva rude ale victimei sale cărora le-a telefonat. ” După ce a dat telefoanele s-a îndreptat catre secția de Poliție din locaitate, însă pe drum a întâlnit un echipaj de poliție, le-a făcut semn cu mâna să oprească și s-a predat singur” au confirmat surse judiciare pentru Bistrița Express. El le-a spus polițiștilor că ar fi consumat alcool cu victima sa si pe fondul unor amenințări din partea acestuia ca urmare a unui conflict mai vechi legat de legătura cu fiica acestuia, discuția a degenerat într-o bătaie în care el ar fi lovit victima cu pumnii și picioarele. Individul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să ajungă  astăzi în fața judecatorilor Tribunalului Bistrița-Năsăud pentru mandat de arest pentru infracțiunea de omor, a precizat pentru Bistrița Express procurorul sef al Parchetului de pe lângă Tribunalul BN, Adrian Briciu.

. Bărbatul de 37 de ani acuzat de omor  este asistent personal, însoțitor pentru una din rudele sale cu certificat de handicap grav .

Citește și

Suspiciune de crimă în Livezile: un bărbat de 51 de ani ar fi fost ucis în casă de partenerul fiicei sale

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu