Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Municipalitatea, reacție în cazul copilului care s-a accidentat în Parcul Municipal: ”nu a fost impactat în niciun fel de trenuleț”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Primăria Bistrița a transmis un punct de vedere legat de incidentul în care a fost implicat un copil care a fost dus de părinți ieri  la UPU în urma unui  accident petrecut în Parcul Municipal, despre care un ziar online a susținut că a fost provocat de trenulețul de agrement. 
Primăria precizează că băiatul de 6 ani, care a fost evaluat medical și care ar fi avut cateva zgarieturi nu a fost lovit de trenuleț, ci s-a împiedicat în timp ce alerga: ”Ieri, în Parcul “Regele Mihai I al României”, un copil de 6 ani a alergat pe lângă trenulețul Thomas, aflat în mișcare cu viteza de 5 km/ oră. În alergare, băiatul s-a împiedicat și a căzut, lovindu-se la palme și genunchi, NEFIIND IMPACTAT ÎN VREUN FEL DE TRENULEȚ. Cel mic a fost transportat de mama lui la UPU Bistrița, unde a fost evaluat și, având doar câteva zgârieturi, a fost trimis acasă” a precizat Primăria Bistrița într-o postare pe pagina de facebook.
Municipalitatea dă asigurări și că familia copilului își asumă responsabilitatea legată de incident: Familia copilului își asumå responsabilitatea pentru întâmplare, neavând niciun reproș în legătură cu activitatea desfășurată în parc cu trenulețul Thomas” și le solicită părinților să-și supravegehze copiii atunci când aceștia se joacă în parcul municipal: Municipalitatea depune eforturi ca toate plimbările cu trenulețul Thomas să aibă loc în condiții de siguranță, adresând încă o dată rugămintea pentru părinți să își supravegheze atent copiii”
Trenulețul de agrement ” Thomas” achiziționat de municipalitate, care face curse cu copii pe un traseu prin parcul municipal, a fost achiziționat  în urmă cu 3 ani, însă n-a mai  circulat o buna perioada de timp, după un incident în care au fost implicați copii. În 1 mai trenulețul era la primele curse de anul acesta.
Share.

Lasă un comentariu