Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul ales Gabriel Lazany a anunțat cui vrea să-i predea ștafeta conducerii Spitalului Clinic de Urgență: e vorba de un fost manager al unui grup de companii de top, CFO de 6 ani la Spital

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul ales Gabriel Lazany a anunțat astăzi într-o conferință de presă care este alegerea sa pentru funcția de manager general interimar al Spitalului Clinic de Urgență, funcție pe care o va părăsi în luna septembrie pentru cea de primar al Bistriței. Lazany a explicat că a analizat mai mulți candidați însă că s-a oprit la directoarea  financiară a Spitalului, Mirela Pop, cea care ar putea gestiona din poziția de manager general interimar interimar încheierea proiectului PNRR a ridicarii noii aripi a spitalului, înființarea a 15 noi specialități medicale cu întreaga complexitate a recrutării personalului și asigurării resurselor financiare și va putea conduce cu succes negocieri cu CJAS.

Lazany a explicat și că i-a înaintat propunerea sa, aceea ca Mirela Pop sa fie numită interimar în locul său președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, cel care are ultimul cuvânt:  ” (Mirela Pop) are capacitatea de a discuta și a păstra armonie în cadrul spitalului în ceea ce privește relațiile cu personalul medical. Are capacitatea și cunoștințele necesare pentru negocierile contractuale care vor urma cu Casa de Asigurări. Și, nu în ultimul rând, voi fi alături de ea într-o viitoare majorare a tarifului pe caz ponderat, care o consider absolut necesară pentru activitatea viitoare a spitalului. Predarea mandatului se va face în luna septembrie, până în luna septembrie voi rămâne la Spital, Eu doar vreau ca lucrurile să fie clare, să știe toată lumea, atât opinia publică, cetățenii municipiului Bistrița și ai județului, cât și personalul din spital  să știe că Spitalul va rămâne pe mâini bune” a mai spus Lazany.

Mirela Pop, care este de 6 ani CFO-ul Spitalului (denumirea din registrul corporatist al managerilor financiari) a fost înainte de a intra în echipa de management a Spitalului Județean manager general al Grupului Teraplast. Ea a mărturisit  că noua poziție de manager financiar al Spitalului Clinic de Urgență a fost o provocare, în condițiile în care în spital, deciziile au un cu totul alt ritm: În spital, lucrurile trebuie să meargă într-un ritm foarte alert.  Și se impune a se menține aceeași direcție de dezvoltare și evoluție, pentru că acesta este obiectivul la nivel de județ și dumneavoastră știți foarte bine, și să asigurăm același mediu prielnic pentru performanță”

Share.

Lasă un comentariu