Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca a votat astăzi pentru mărirea pensiilor cu 40 %

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Ionuț Simionca a anunțat astăzi pe facebook că a votat pentru mărirea pensiilor cu 40 de procente astzi în Parlament. ”Am votat mărirea cu 40% a pensiilor .Facem cu toții parte din aceeași familie și trebuie să avem grijă unii de ceilalți.” a justificat deciza sa parlamentarul PMP. 

Simionca spune că votu său ese în consonanță cu măsurile de protecte socială pe care vrea să le adopte în Primăria Bistrița, pentru care candidează:Am votat astăzi, în Parlament, pentru mărirea cu 40% a pensiilor deoarece cred că părinții noștri au dreptul, după zeci de ani de muncă, la o pensie decentă.De altfel, măsurile pe care le voi adopta în domeniul protecției sociale după ce voi fi ales primar al Bistriței sunt complementare cu aceste măriri”

Ionuț Simionca și-a enumerat încă o dată si proiectele pentru vârstnici:

”Integrarea în societate a tinerilor fără părinți care au crescut în centre de plasament

Înființarea centrelor de zi pentru pensionari

Facilități pentru părinții încadrați în câmpul muncii și care au în întreținere copii” a transmis candidatul PMP la Primăria Bistrița.

 

Material electoral comandat de  Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud, realizat de Simedia Grup SRL,Cod mandatar : 21200020

Share.

Lasă un comentariu