Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Peste două zile începe marcarea DN 17 în Bistrița-Năsăud dinspre Cluj. Vezi ce-a pățit compania care a pus bitumul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cel târziu joi, 5 octombrie compania care a câștigat licitația pentru marcarea DN 17, Vesta Investment va începe lucrările pe  Drumul Național, pe tronsonul din Bistrița-Năsăud. ” Compania care a câștigat licitația pentru marcare, contractată de Compania Națională de Drumuri lucrează în zona Dej și în două zile va ajunge cu lucrările în Bistrița-Năsăud” a explicat directorul Secției Județene a Drumurilor Naționale, Alexandru Slavita. Acesta mai spune și că se așteaptă ca lucrările să respecte standarde de calitate, deoarece compania ar avea un bun renume pe acest gen de lucrări.

Amendați pentru lipsa marcajelor provizorii

Între timp însă, polițiștii bistrițeni au amendat compania care realiza în zonă partea amenajărilor bituminoase, Viarom București, pe motiv că n-a făcut marcaje provizorii și i-a periclitat pe participanții la trafic. Amenda este de 7250 de lei și a fost aplicată săptămâna trecută. Informația a apărut recent pe pagina de facebook a unui bistrițean, Daniel Bulcu de la Asociația ”România fără gropi” care a cerut poliției în baza legii accesului la informațiile publice sa spună dacă au luat măsuri împotriva celor lucrează la drum și nu l-au marcat. IJP i-a răspuns prin responsabilul cu relațiile publice că firma care lucrează la drum tocmai a fost amendată. Vezi răspunsul:

Întrebat în urmă cu o săptămână ce se întâmplă cu marcajele de pe DN 17 Cluj -Bistrița directorul secției de drumuri județene  a explicat că s-a întârziat din pricina contestarii rezultatelor licitațiilor. Astăzi în conferința de presă a IJP Bistrița-Năsăud, informația a fost confirmată de șeful polițiștilor bistriteni, Mihai Ovidiu Lupșa.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu