Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Câteva zeci de bistrițeni au participat la protestul împotriva abuzării legilor justiției. În țară au fost mii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În jur de 60 de bistrițeni au participat duminică seara de la ora 18,00 la mitingul de protest împotriva modificărilor legilor justiției, dar și a anunțatelor amputări ale Codului Penal și a celui de procedură penală. Mitingul s-a desfășurat sub cupola de lumini a ornamentelor din fața Palatului Administrativ și sub supravegherea de la distanță a jandarmilor.

Acțiunea n-a durat mai mult de două ore, însă oamenii și-au dat întâlnire mâine de la ora 12,00 în fața Palatului de Justiție din Bistrița pentru a-și arăta solidaritatea cu anunțatul protest al magistraților în robe. Cel care a făcut anunțul despre protestului magistraților pe rețelele de socializare  a fost judecătorul Cristi Danileț de la Tribunalul Cluj,  fost membru al CSM. Potrivit acestuia decizia de a protesta în robe a fost luată la nivelul tuturor magistraților afiliați instanțelor din subordinea Curții de Apel Cluj.

Zece mii de protestatari în București. 5000 la Cluj

În toată țara mii de români au protestat împotriva mutilării legilor justiției: 10 000 de protestatari au mărșăluit în București prin ploaie pentru a-și arăta revolta și au strigat: Hotii-Hoții “, “Jos comuniștii”, “Justitie, nu coruptie” dar și “Regele Mihai”. La Cluj au protestat în jur de 5000 de oameni, în timp ce la Iași 1000 de oameni au strgat în fața sediului PSD: ” DNA să vină să vă ia!

Share.

About Author

Lasă un comentariu