Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce ghinion: singurul botoșănean depistat ieri cu coronavirus a avut accident în Bistrița-Năsăud pe drumul spre casă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Singurul pacient confirmat cu coronavirus COVID 19 în Botoșani a fost implicat într-un accident de circulație tocmai în Bistrița-Năsăud  la întoarcerea spre casă din Italia, în 14 martie. Mașina pe care o conducea botoșăneanul, aflat în convoi preluat de la graniță a acroșat o mașină a unui bistrițean  într-un sens giratoriu, însă avariile ar fi fost minore.

La fața locului au  ajuns doi polițiști bistrițeni, care potrivit unui comunicat IPJ transmis prin Instituția Prefectului BN aveau mănuși și mască și ar fi încheiat rapid proces verbal de înțelegere amiabilă, protejându-l pe șoferul bistrițean de orice contact direct cu botoșăneanul. Surse din politie spun  și că șoferul revenit din Italia, care tranzita județul în convoi escortat de la granită, purta mască și mănuși, și imediat după terminarea actelor mașina acestuia a fost trimisă pe o platformă la Botoșani.

Omul a și ajuns în carantină într-un hotel, potrivit Botosaninews.ro, iar rei zile mai târziu, în 17 martie a venit și rezultatul testului: era infectat  cu coronavirus.

Pentru siguranță, cei doi polițiști au fost testați de către DSP și, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu” scrie comunicatul de presă al Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Sursă foto: Botosaninews.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu