Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Alertă cu bombă la BCR. Clădirea Prefecturii și a Consiliului Județean evacuate

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: O alertă cu bombă la sediul central al sucursalei BCR din Bistrița în jurul orelor 13,40 a dus la evacuarea de urgență a Băncii, dar și a întregului Palat Administrativ, adică a Prefecturii Bistrița-Năsăud și a Consiliului Județean. În jurul orelor 15,30 după verificarilor amănunțite în clădire, alerta a fost infirmată: a fost doar o falsă alarmă. Care a reușit însă să perturbe mai bine de două ore activitatea în zonă dar și să dea peste cap traficul în zona centrală a orașului.

După ce un telefon anonim a anunțat prezența unei bombe în clădire,  poliția si jandarmii, sub coordonarea SRI au intervenit si au creat un perimetru de 200 de metri în jurul băncii ,din care au evacuat pe toată lumea. Circulația a fost închisă pe străzile înconjurătoare, respectiv Piata Petru Rares, Bistricioarei, iar politistii nu permit nici măcar accesul la mașinile parcate în zonă. Pe lângă Prefectură si Consiliul Județean au fost evacuate și cafenelele si restaurantele din apropiere.

Potrivit polițiștilor alerta s-a dat printr-un apel făcut la 13,40 care avertiza în privința posibilității unei explozii la sediul BCR. Intervenția s-a făcut sub coordonarea SRI de echipe ale poliției, Jandarmeriei și ISU, transmite o informare de presă. ” în urma verificărilor efectuate de speciaiștii serviciului Român de Informații nu au fost identificate elemente de natură să pună în pericol securitatea obiectivului respectiv” precizează IPJ BN.

Share.

About Author

Lasă un comentariu