Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Floare Gaftone, secretarul Consiliului Local a fost reținută pentru 24 de ore după audierile de azi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul Consiliului Local Bistrița, Floare Gaftone a primit mandat de reținere pe 24 de ore de la polițiștii Direcției Economice care o audiază. Informația publicată pe surse a fost confirmată de fiul acesteia, avocatul George Gaftone, partener la Societatea Civilă de Avocați ”Zegrean, Gaftone & Asociații” care o asistă pe mama sa la audieri. Avocatul George Gaftone a confirmat printr-un mesaj telefonic pentru Bistrița Express  că mama sa a fost reținută.

Oficial, IPJ nu a comunicat încă nimic astăzi legat de dosarul audierilor celor 10 funcționari din Primăria Bistrița și va face cel mai probabil o updatare a informațiilor în această după amiază.

Surse din poliție au confirmat că vor urma și alte rețineri în cursul zilei de astăzi. Secretarul Consiliului Local a primit mandatul exact în timpului desfășurării ședinței de Consiliu Local. În locul ei a asigurat suportul de legalitate al ședinței seful Direcției Juridice a municipalității, Dumitru Cincea, și el audiat în prima zi de polițiști.

Citește și:

http://www.bistritaexpress.ro/2021/05/26/audierile-in-dosarul-care-a-blocat-ieri-dimineata-primaria-bistrita-continua-sunt-cercetate-documente-ale-directiei-de-urbanism-din-2016-pana-in-prezent/

UPDATE Percheziții de amploare cu mascații la Primăria Bistrița. Ar fi o acțiune instrumentată într-un dosar al IPJ

 

Sursă foto:Răsunetul

Share.

About Author

Lasă un comentariu